fabrica il rovere

Cadouri realizate de profesionisti
Inca din 1986.

LeCadeauRegali Regali si Vanoir sunt marci inregistrate Il Rovere Spa, din Torino, Italia. Productia se desfasoara intr-un spatiu de 26.000 metri patrati, ce dispune de doua centre logistice, de depozitare, de peste 30.000 metri patrati fiecare si 10 linii de productie automatizate, ce ne permit sa ambalam un cadou in mai putin de 2 secunde, atingand, in sezonul de Craciun, peste 3 milioane de produse livrate in 88 zile pe toate continentele, toate acestea, fara a neglija atentia la detalii, cosurile cadou aratand ca niste creatii artizanale.

Incepand cu 1986, am fost preocupati de satisfacerea tuturor necesitatilor in domeniul pachetelor cadou, iar de la an la an, s-au ivit noi oportunități de a  a oferi servicii de calitate si produse exclusive la preturi foarte competitive .

Facand parte dintr-o piata competitiva, unde oferta de produse este mare, am creat o filosofie prin care diferentiem ambalarea cadourilor LeCadeau, Regali Regali si Vanoir, printr-un design original, unic, pentru fiecare sezon. In propunerile din colectia noastra veti gasi calitatea celor mai prestigioase marci de produse selectate pentru piata locala, intr-o armonie de culori.

semnatura il rovere